درباره ما
کارخانه پولیکا نوین، به عنوان اولین تولید کننده لوله، اتصالات و گرانول های پی.وی.سی. در کشور، در زمینی به مساحت 28000 متر مربع، در سال 1339 در شهرک صنعتی کرج با ظرفیت تولید 360 تن در سال، با مجوز وزارت صنایع سنگین (وقت) و اعتبارهای بانک کارگشایی و عمران (در آن سال) به عنوان زیرمجموعه ی آن وزارت و تحت نظارت بنگاه پتروشیمی آبادان، جهت جلوگیری از واردات لوله و اتصالات پی.وی.سی. با کیفیت پایین از کشورهای دیگر، و با وارد کردن ماشین آلات و تکنولوژی برتر از کشور آلمان، تاسیس و راه اندازی شد و در کوتاه ترین زمان ممکن، با بهره گرفتن از تجارت و تخصص کارشناسان خارجی به بهره برداری رسید. تاسیس کارخانه پولیکا نوین، ضرورتی برخاسته در راستای حفظ و صیانت از توانایی های مواد کشور در سال 1339 می باشد.
وزارت صنایع سنگین در آن سال به عنوان یکی از بزرگترین نهادهای صنعتی، راه اندازی این کارخانه را به منظور ایجاد یک مجموعه ی تخصصی در امر سرمایه گذاری در حوزه ی تولید لوله، اتصالات و انواع گرانول، تاسیس نموده است. هدف اصلی کارخانه، مدیریت کارآمد منابع مالی تخصیص یافته، با رویکرد سودآوری و ارزش افزوده حداکثری در بازارهای داخلی و خارجی، از طریق فعالیت های تولیدی در رشته ی پلیمرهای صنعتی بوده است. امروزه این شرکت، با بیش از نیم قرن فعالیت مستمر، به یکی از شرکت های بزرگ تولیدی در سطح کشور تبدیل شده است و با تدوین چشم انداز و افق های آرمانی خود و برنامه ریزی استراتژیک، می رود تا در آینده ای نه چندان دور، به یکی از بنگاه های تولیدی تراز اول در سطح منطقه و جهان تبدیل شود. مالکیت شرکت پولیکا درسال 1345، از بنگاه پتروشیمی آبادان به شرکت پتروشیمی آبادان واگذار گردید و در سال 1358 با افزایش ظرفیت اسمی تولید کارخانه به 600 تن در سال، مالکیت کارخانه به شرکت ملی صنایع پتروشیمی منتقل شد. در سال 1362، با خرید ماشین آلات جدید، ظرفیت اسمی تولید کارخانه به 1000 تن لوله، اتصالات، گرانول و کامپاند در سال افزایش داده شد. در سال 1370 مالکیت کارخانه در اختیار شرکت پتروشیمی آبادان گذاشته شد و از آن سال در ردیف سهام دار عمده ی این کارخانه قرار گرفت. در سال 1382، کارخانه پولیکا نوین، تحت عنوان”شرکت تولیدی پلیمرهای صنعتی پولیکا نوین” به ثبت رسید و در سال 1386، محل کارخانه ی این شرکت، از شهرک صنعتی کرج به شهرک صنعتی کاوه در شهرستان ساوه منتقل گردید. درحال حاضر این شرکت با بیش از نیم قرن تجربه، با بهره گیری از دانش روز کارشناسان و برخورداری از تجهیزات پیشرفته، موفق به تولید محصولات، مطابق با استانداردهای روز دنیا گردیده است و ارایه خدمات متمایز به مشتریان و توجه به کسب رضایت مصرف کننده از اصول راهبردی این شرکت می باشد.
اکنون شرکت پولیکا نوین معتقد است رمز موفقیت در: الف- اصول کیفیت. ب- قیمت مناسب. وجود دارد و نهفته است، بنابراین همواره محصولات خود را با رعایت استانداردهای جهانی، تولید و عرضه می نماید، این شرکت در تولید محصولات خود از دانش فنی روز بهره می گیرد و در عرصه ی تجاری بین المللی، فعالیت دارد و در پی گسترش تنوع محصولات خود بوده و مایل است از طریق سرمایه گذاری های جدید، فعالیت های خود را توسعه بخشد. در جهان پیشرفته امروز، فن آوری جدید و ارتباط با مراکز علمی و تحقیقاتی دنیا، برای تولید کالای مرغوب نیاز اصلی هر واحد صنعتی است. ما اطمینان داریم با استفاده از فن آوری های نوین در امر تولید و ارتباط با مراکز علمی و تحقیقاتی در حوزه ی پلیمر و با جلب رضایت مشتری، به اهداف خود نایل می آییم. خاطر نشان می سازد که اوضاع صنعت پلیمرو صنایع وابسته در ایران، مانند همه ی صنایع، در گرو خروج اقتصاد ایران از وضعیت “رکود” می باشد و این امر هم بستگی به: الف- رفع کامل تحریم های اقتصادی کشور. ب- برداشتن منابع مالی از سر راه تولید در کشور. ج- گسترش روابط اقتصادی ایران با دیگرکشورها و خصوصاٌ کشورهای همجوار. د- کمک دولت در حوزه ی تولید. دارد. امروز و با توجه به کاربرد پلیمر در عرصه های مختلف، چشم انداز خوبی در آینده برای این صنعت و تولیدات وابسته پیش بینی می شود. در خصوص موضوع عوامل موثر در بروز رکود در صنعت پلیمر، می توان به دو موضوع زیر اشاره کرد: 1- رکود در صنایع مرتبط. 2- چالش های تجاری موجود. طی سه سال گذشته، بازار مسکن با رکود چشم گیری مواجه شد که این عامل، موجب گردید تا رکود به صنایع پایین دستی پلیمر نیز منتقل شود. با رکود در بخش مسکن، تقاضا برای:
- الف- لوله های انتقال آب و فاضلاب.
- ب- رنگ.
- ج- درب و پنجره های عایق.
- د- تولیدات پلاستیکی.
- ه- کفش.
- و- لوازم خانگی.
- ز- سایر.